Prolog

Denna novell kommer att handla om Olivia Ward. Olivia är en (nästan) helt vanlig 17årig engelsk tjej. Hon har nyss flyttat till London, från en tråkig liten by på Englands landsbygd, med sin mamma Mary, sin överbeskyddande pappa Eric och sin bästa vän och tvillingsyster Lilly.
Den senaste tiden har Olivia börjat få ganska mycket uppmärksamhet, mest från avundsjuka tjejer världen över. Varför? Jo, hon har, i hela sitt liv, varit bästa vän med Louis Tomlinson och Harry Styles. JA, Harry och Louis från One Direction.  Det är vänskapen med killarna som gett henne den nya uppmärksamheten.
Harry, Louis, Lilly och Olivia har alltid varit bästa vänner, nu är även resten av killarna i One Direction med i deras lilla gäng, men nu börjar känslorna mellan vissa i gruppen utvecklas till mer än bara vänskap. Vad kommer nu att hända? Kommer känslorna att bli besvarade eller kommer de att splittra vänskapen?

Så, då var prologen klar. Hoppas ni tycker om den och fortsätter läsa! Ska börja på kapitel ett nu, får se när det blir klart. Ska också försöka fixa en bättre design, eftersom den nuvarande inte har något att göra med 1D ;)
Kommentera

Kommentarer
Postat av: Anonym

Verkar intressant :D

2012-06-01 @ 09:54:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0